Software Service

Software as a Service (SaaS) is een steeds bekender wordend begrip, zowel in de IT als daarbuiten. Het principe erachter is dat u, net als auto's, de software kunt 'leasen'. De service is het feit dat u de software kunt gebruiken zonder verdere zorgen.

Er zijn echter ook momenten waarop u bepaalde 'software oplossingen' eenmalig wilt gebruiken zonder dat u zich wilt inlezen of een cursus hoeft te volgen. Hierbij moet u dan denken aan 'grote' klussen die zich incidenteel voordoen. Enkele voorbeelden:

U migreert naar een nieuw software pakket en uw 'oude' gegevens kunnen niet ingelezen worden in het nieuwe systeem.

U verzamelt soms enorme hoeveelheden gegevens en veel software pakketten hebben nog steeds geen migratie service. Uw 'oude' klantgegevens, leverancier, maar ook invetaris, producten, regelingen en historische gegevens van bijvoorbeeld offertes. Als al deze gegevens handmatig overgezet moeten worden dan wordt het overuren of uitzendkrachten inhuren. Een kostbare klus die veel tijd en geld kost zonder kwaliteitsgarantie.

U moet een groot aantal nieuwe gegevens invoeren in uw bestaande systeem.

Soms moet u, door overname, een nieuwe zakenpartner, nieuwe regelingen, etc, in een korte tijd een groot aantal nieuwe gegevens invoeren. Uw administratie is er echter niet op ingesteld. De meeste organisaties hebben geen 'extra' werknemers die wachten op momenten van drukte. Ook dan worden vaak uitzendkrachten of overwerk ingezet om de klus zo snel mogelijk te klaren. Tijd is vaak niet bespreekbaar en het zijn dan de kosten en kwaliteit die daardoor beïnvloedt worden.

De Oplossing

Voor de 'incidentele' grote ( administratieve ) klussen kan PrioMac u adviseren in de mogelijkheden. Afhankelijk van de situatie kan hetzelfde werk op korter termijn, voor lagere kosten, en met een hogere kwaliteit uitgevoerd worden. Na overleg en akkoord komt uw PrioMac consultant met gespecialiseerde software de opdracht uitvoeren.

© PrioMac IT 2010 Alle rechten voorbehouden
KvK 32151348